petak, 31. ožujka 2017.

Održana kampanja promicanja zdravog načina života „No More Cookies“

Danas, 30.3.2017. u našoj je školi održan projektni dan, kao završnica kampanje „No More Cookies“, koja se protekli i ovaj tjedan provodila u našoj školi na satovima engleskog jezika. Riječ je o kampanji u sklopu Erasmus+ projekta             „ English Learning Friends“  kojom se promiče zdravi način života, pod organizacijom eTwinning i Erasmus+ kluba naše škole.
Učenici su sa svojim učiteljicama engleskog jezika Helenom Gustović Ljubić  i Martinom Supančić učili o zdravoj prehrani, važnosti kretanja i redovitog vježbanja te izbjegavanja brze hrane i nezdravih grickalica. Nakon toga su stariji učenici izrađivali prezentacije, edukativne plakate i digitalne postere, a mlađi rekvizite u obliku voća i povrća. Voditeljica programa bila je učenica osmog razreda Marta Pocrnčić, iskusna eTwinnerica koja je samostalno izradila edukativnu prezentaciju prilagođenu učenicima mlađeg uzrasta. Učenici 1.b razreda, članovi ritmičke skupine učiteljice Ljiljane Dominko, uvježbali su plesnu točku te pjesmicu i recitaciju o zdravoj hrani koje su pred mnogobrojnom publikom učenika nižih razreda izveli na proslavi povodom projektnog dana. Učenici su također dobili priliku vježbati s uspješnim sportašem i ljubiteljem zdravog života Kevinom Češljarom, učenikom osmog razreda. Osim toga, za učenike, učitelje i sve zainteresirane građane upriličena je i izložba učeničkih uradaka  u holu naše škole, koja se može razgledati do 7.4.2017.
Zahvaljujemo svim učenicima koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi ovih aktivnosti, kao i njihovim učiteljicama!


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.