srijeda, 14. listopada 2015.

PRVI TRANSNACIONALNI SASTANAK U PRAGU

Prošli su tjedan, od 5. do 9. listopada 2015. godine u Pragu boravile učiteljice mr. Nataša Ljubić Klemše, Helena Gustović Ljubić  i Martina Supančić na prvom transnacionalnom sastanku našeg projekta English Learning Friends. Sastanak je održan u osnovnoj školi Základní škola s rozšířenou výukou jazyků, gdje su svi partneri dočekani srdačnom dobrodošlicom, prigodnim programom te  češkim specijalitetima.
       
Tijekom sastanka dogovorene su projektne aktivnosti za prvu godinu. Učiteljice I.osnovne škole Bjelovar održale su cjelodnevnu radionicu o upotrebi web alata potrebnih za realizaciju ovog projekta. Također su dogovoreni detalji posjeta učenika partnerskih škola I. osnovnoj školi Bjelovar u travnju 2016. godine. Za vrijeme boravka u Bjelovaru učenici će odrađivati projektne aktivnosti, boraviti na nastavi, učiti o hrvatskoj kulturi i običajima na projektnom danu škole, upoznati grad Bjelovar i njegovu okolicu, posjetiti glavni grad RH te se družiti s vršnjacima. U isto vrijeme učitelji će dogovarati aktivnosti za drugu godinu projekta te pripremati sljedeći transnacionalni sastanak koji će se održati u listopadu 2016. godine u Grčkoj.

 U Pragu je bilo vremena i za razgledavanje grada, posjete turističkim atrakcijama, kao i za neformalno druženje te razmjenu iskustava s učiteljima iz partnerskih škola.
            
 Veselimo se sljedećem susretu s našim partnerima! Do tada ćemo prionuti na posao i vrijedno raditi na našim projektnim zadacima.







               


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.